Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pa 8-16 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Bude Vás zajímat ...

Doprava zdarma...

nakupte zboží za víc jak 2420,- Kč a dopravu máte zdarma

zboží zasíláme prostřednictví firmy Geis Parcel, v objednávce nezapomeňte udat Vaše telefoní číslo, kurýr se s Vámi spojí....

Zboží zasíláme i na Slovensko...

zboží zasíláme i zákazníkům na Slovensku, přepravné účtujeme ve výší 250,- Kč

Balení ...

výrobky expedujeme, podle množství objednaného zboží, v papírových kartonech, nebo v obálkách  s  bublinkovou výplní. Jednotlivý výrobek je zabalen do PE sáčků. Součástí balení je i stručný přehled našich produktů....

Zboží skladem ...

90 % produktů máme trvale skladem.....

Nakupujete přímo od výrobce...

veškeré nabízené zboží je z naší výroby....

Slevy - Věrnostní systém

vážíme si, když se k nám vracíte. Všichni registrovaní zákazníci se mohou usmívat, už po registraci  obdrží 5 % slevu a další slevy následují, podle množství odebraného zboží.

Slevy se kumulují podle uskutečněných nákupů po dobu předcházejících 12-ti měsíců, registrovat se můžete i vy ....

Váš názor nás zajímá ..........

již jste odebrali  zboží v našem e-shopu, byli jste spokojeni s kvalitou našich výrobků, dokázali jsme vám poradit, jste spokojeni s dodávkou, řekněte nám svůj názor, jsme vděčni za Vaše připomínky, které nám budou inspirací pro zkvalinění našich produktů a zároveň usnadní i výběr zboží našim zákazníkům...

 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost Ing. Milan Novotný-STEN se sídlem Radkovice 64 IČ 61752606 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@sten-uchytky.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.sten-kovani.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek
        • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Koronavirus - jsme v tom všichni...
16.03.2020 Ze zákulisí
Koronavirus - jsme v tom všichni...
Koronavirus už v plné síle zasáhl i nás všechny. Situace se vyvíjí velmi dynamicky a na co jsme byli zvyklí včera je již dávná minulost .... číst celé
Černá povrchová úprava je in...
07.01.2020 Ze zákulisí
Černá povrchová úprava je in...
V poslední době raketově roste zájem o povrchovou úpravu antique černá, což nám dokazuje zvýšený prodej produktů s touto povrchovou úpravou... číst celé
Proč nakupovat přímo u výrobce
06.01.2020 Ze zákulisí
Proč nakupovat přímo u výrobce
Proč nakupovat kování přímo u nás, výrobce. Častá otázka, kterou si kladete i vy. Zde jsme připravili několik zajímavých postřehů.... číst celé
Česká televize natáčela v naší firmě
10.08.2019 Ze zákulisí
Česká televize natáčela v naší firmě
Výrobu kování v naší firmě zaujala i Českou televizi, která natočila krátký spot... číst celé
chcete něco navíc, zašleme aktuální informace do vašeho e-mailu
Buďte mezi prvními, kdo se dozví o nových produktech a zajímavostech z oboru. Rozesíláme maximálně jednou do měsíce.

© 2019 STEN-KOVÁNÍ, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.