Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pa 8-16 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Bude Vás zajímat ...

Doprava zdarma...

nakupte zboží za víc jak 2420,- Kč a dopravu máte zdarma

zboží zasíláme prostřednictví firmy Geis Parcel, v objednávce nezapomeňte udat Vaše telefoní číslo, kurýr se s Vámi spojí....

Zboží zasíláme i na Slovensko...

zboží zasíláme i zákazníkům na Slovensku, přepravné účtujeme ve výší 250,- Kč

Balení ...

výrobky expedujeme, podle množství objednaného zboží, v papírových kartonech, nebo v obálkách  s  bublinkovou výplní. Jednotlivý výrobek je zabalen do PE sáčků. Součástí balení je i stručný přehled našich produktů....

Zboží skladem ...

90 % produktů máme trvale skladem.....

Nakupujete přímo od výrobce...

veškeré nabízené zboží je z naší výroby....

Slevy - Věrnostní systém

vážíme si, když se k nám vracíte. Všichni registrovaní zákazníci se mohou usmívat, už po registraci  obdrží 5 % slevu a další slevy následují, podle množství odebraného zboží.

Slevy se kumulují podle uskutečněných nákupů po dobu předcházejících 12-ti měsíců, registrovat se můžete i vy ....

Váš názor nás zajímá ..........

již jste odebrali  zboží v našem e-shopu, byli jste spokojeni s kvalitou našich výrobků, dokázali jsme vám poradit, jste spokojeni s dodávkou, řekněte nám svůj názor, jsme vděčni za Vaše připomínky, které nám budou inspirací pro zkvalinění našich produktů a zároveň usnadní i výběr zboží našim zákazníkům...

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Černá povrchová úprava je in...
07.01.2020 Ze zákulisí
Černá povrchová úprava je in...
V poslední době raketově roste zájem o povrchovou úpravu antique černá, což nám dokazuje zvýšený prodej produktů s touto povrchovou úpravou... číst celé
Proč nakupovat přímo u výrobce
06.01.2020 Ze zákulisí
Proč nakupovat přímo u výrobce
Proč nakupovat kování přímo u nás, výrobce. Častá otázka, kterou si kladete i vy. Zde jsme připravili několik zajímavých postřehů.... číst celé
Česká televize natáčela v naší firmě
10.08.2019 Ze zákulisí
Česká televize natáčela v naší firmě
Výrobu kování v naší firmě zaujala i Českou televizi, která natočila krátký spot... číst celé
Kování pro Národní muzeum...
12.07.2019 Ze zákulisí
Kování pro Národní muzeum...
Okenní kličky z amerického stroje. Na lití kování si Sten pořídil stroj ze Spojených států. Dříve v něm dělal úchytky na nábytek, dnes tam vznikají kl... číst celé
chcete něco navíc, zašleme aktuální informace do vašeho e-mailu
Buďte mezi prvními, kdo se dozví o nových produktech a zajímavostech z oboru. Rozesíláme maximálně jednou do měsíce.

© 2019 STEN-KOVÁNÍ, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.