Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pa 8-16 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Bude Vás zajímat ...

Doprava zdarma...

nakupte zboží za víc jak 2420,- Kč a dopravu máte zdarma

zboží zasíláme prostřednictví firmy Geis Parcel, v objednávce nezapomeňte udat Vaše telefoní číslo, kurýr se s Vámi spojí....

Zboží zasíláme i na Slovensko...

zboží zasíláme i zákazníkům na Slovensku, přepravné účtujeme ve výší 250,- Kč

Balení ...

výrobky expedujeme, podle množství objednaného zboží, v papírových kartonech, nebo v obálkách  s  bublinkovou výplní. Jednotlivý výrobek je zabalen do PE sáčků. Součástí balení je i stručný přehled našich produktů....

Zboží skladem ...

90 % produktů máme trvale skladem.....

Nakupujete přímo od výrobce...

veškeré nabízené zboží je z naší výroby....

Slevy - Věrnostní systém

vážíme si, když se k nám vracíte. Všichni registrovaní zákazníci se mohou usmívat, už po registraci  obdrží 5 % slevu a další slevy následují, podle množství odebraného zboží.

Slevy se kumulují podle uskutečněných nákupů po dobu předcházejících 12-ti měsíců, registrovat se můžete i vy ....

Váš názor nás zajímá ..........

již jste odebrali  zboží v našem e-shopu, byli jste spokojeni s kvalitou našich výrobků, dokázali jsme vám poradit, jste spokojeni s dodávkou, řekněte nám svůj názor, jsme vděčni za Vaše připomínky, které nám budou inspirací pro zkvalinění našich produktů a zároveň usnadní i výběr zboží našim zákazníkům...

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Ing. Milan Novotný-STEN se sídlem Radkovice 64 IČ 61752606 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Koronavirus - jsme v tom všichni...
16.03.2020 Ze zákulisí
Koronavirus - jsme v tom všichni...
Koronavirus už v plné síle zasáhl i nás všechny. Situace se vyvíjí velmi dynamicky a na co jsme byli zvyklí včera je již dávná minulost .... číst celé
Černá povrchová úprava je in...
07.01.2020 Ze zákulisí
Černá povrchová úprava je in...
V poslední době raketově roste zájem o povrchovou úpravu antique černá, což nám dokazuje zvýšený prodej produktů s touto povrchovou úpravou... číst celé
Proč nakupovat přímo u výrobce
06.01.2020 Ze zákulisí
Proč nakupovat přímo u výrobce
Proč nakupovat kování přímo u nás, výrobce. Častá otázka, kterou si kladete i vy. Zde jsme připravili několik zajímavých postřehů.... číst celé
Česká televize natáčela v naší firmě
10.08.2019 Ze zákulisí
Česká televize natáčela v naší firmě
Výrobu kování v naší firmě zaujala i Českou televizi, která natočila krátký spot... číst celé
chcete něco navíc, zašleme aktuální informace do vašeho e-mailu
Buďte mezi prvními, kdo se dozví o nových produktech a zajímavostech z oboru. Rozesíláme maximálně jednou do měsíce.

© 2019 STEN-KOVÁNÍ, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.